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Sure, this Stephen Starr steakhouse on Rittenhouse Square might boast a selection of as many as seven different steak knives and a $100 Wagyu rib eye and foie gras cheesesteak that comes with a half bottle of Perrier Jout, but that doesn’t mean it’s gimmicky. Described as a “luxury boutique steakhouse” on its website, the restaurant replaces red leather with green and yellow suede, a clubby soundtrack, and slightly incongruous crystal chandeliers. While the setting is undoubtedly 21st century, the menu is as classic as can be: steaks are dry aged for 28 days, and their rib eye, from Gachot Gachot, is arguably the best steak in the city, with world class service to boot.

Encontró caballos y cerdos escuálidos viviendo en las cuadras junto a sus congéneres muertosEntre las ruinas sobrevivían vacas que, hambrientas y sedientas, apoyadas sobre sus rodillas, mugían con desesperación; otras habían sido liberadas de los establos y se habían caído en zanjas y ciénagas. El fotógrafo encontró caballos y cerdos escuálidos en las cuadras, junto a sus congéneres sin vida. Los perros atados a los postes habían muerto esperando a sus amos.

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